En hälsning från projektet DSI, Indien.

Hej alla mina följare på min hemsida.

Sommaren är kort men skön här hos oss.

Skolstarten på DSI blev uppskjuten ca två veckor på grund av extrem värmebölja och startade för alla andra veckan i juni.

Tyvärr har en del av våra lärare valt att lämna vår skola och nya lärare har anställts. Detta innebär merarbete för våra rektorer o övrig personal med introduktion och enskilda samtal för de nyanställda.

Nya barn har tillkommit, både externa elever till skolan och till vårt boende. En del av fadderbarnen ,som slutade klass tio , har fortsatt studera klass 11 o12 i närliggande skola inne i Chengalpattu . En del av våra äldre elever kommer att avsluta sina högre utbildningar våren -25.

Detta tack vare fortsatt stöd från faddrarna.Tacksamhet!!

Situationen4 på vårt projekt är väl i stort sett som vanligt, kamp med ekonomin,mycket hjälp behövs för de nyanlända barnen till vårt hostel så att de känner sig trygga och hemmastadda.

Och inte minst att hantera alla nya regler och bestämmelser från ”the government ”.

På hemmaplan kan jag delge er att onsdagen den 16 oktober kl 18.30 anordnar jag en Välgörenhetskväll i Aulan på Furuboda kursgård.

Behållningen går framför allt till stöd för våra äldre elevers kostnader för fortsatt utbildning.

Medverkan av indienfödda Sarita Skagnes, författare till boken ”Bara en dotter” och sommarpratare 2013 samt musikgruppen Helge Änglar, Kristianstad.

Varmt välkomna!

Vänliga hälsningar

Inga Ekelund