5 febr. -15

Första veckan i februari snart tillända,dagarna bara rusar iväg.Förutom undervisning i olika klasser har Lisa och jag åkt morgonturen i skolbussen och blev inbjudna på en kopp te hos chaufförens fru under tiden han hämtade upp ett par barn.Frun fyllde 32 år och blev jätte glad att vi ville besöka deras hem. Et enkelt hus men väl funktionsdugligt.

Jag har haft samtal med en flicka i nionde klass ,som kom tillbaka efter en rymning med en äldre kille.Hon var hemma på besök och försvann från hemmet,en hydda där hennes sjukliga föräldrar bor.Mamman hittade dem och flickan har återvänt till DSI, mycket olyckig och ledsen. Efter samtalet med henne tackade hon mig och idag kon hon och gav mig spontant en ”go” kram. Ibland behövs inte så många ord.

Idag har vi hälsat på i Alisson high school,en skola inne i Chengleput,. Sju av våra elever går sin sista termin( 12:e Klass) och hoppas börja på college nästa skolår. Flickorna blev glada för besöket och lärarna tog väl hand om oss. Inspirerande att se hur andra skolor fungerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *