DSI 2013

3 januari

Gott Nytt År önskar jag er alla med tillförsikt om ett positivt år.

!:a och 2:a jan. var resdagar med en fantastisk flight, speciellt mellan Kastrup – Dubai. På flygplatsen i Chennai fick vi ett hjärtligt välkomnande av Rubys man,James samt hennes bror och svägerska.De prydde oss med sjalar och halsband.

En stortaxi körde oss till Chengleput, där Ruby väntade med te och kakor.Det smakade bra trots vår trötthet. Efter denna visit körde vi till DSI och inkvartering av familjerna Sjöberg och Nilsson i deras ” GUESTHOUSE” samt Rune och jag på våra rum

Efter en god lunch välkomnades vi av skolelever med dansprogram och enligt indisk sed blomstersmyckning. Det kändes härligt att vara tillbaka och möta alla barnen samt personalen.

Idag torsdag känns det som ” har jag varit härifrån i ca elva månader”??

Besök i skolan, utdelning av gåvor samt viktigt samtal med Ruby angående viktiga insatser under min vistelse här.MÅNGA tankar far runt i mitt huvud just nu.Behoven är många -i morgon inväntar jag svar på en anbudsförfrågan.

Nu är det läggdags…god natt till er alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *