åter DSI 10/1 2018

Nu är Lisa Beyer och jag  åter på DSI och vi har varmt välkomnats av både barn och lärare med blommor, teckningar, sång ,dans och olika sportsliga tävlingar. Vi har också ”inspekterat” de nybyggda klassrummen.Jag är så tacksam för alla bidrag så att dessa  kunde förverkligas, de är verkligen behövda .Vi har även besökt korna på vår farm och varit uppe på tredje våningen på det sk tsunamihuset, som tillkom under 2017 som sovplats och samlingsrum för flickorna på hostlet.

Just nu är det skollov på grund av Pongalfestligheter, en sk tacksägelsefest för årets  skördar .

Vi känner oss verkligen välkomna och är glada och tacksamma för att åter vara här hos alla underbara människor.

En sak son tyvärr inte alltid fungerar är internet ( som vanligt), därför kan jag inre med säkerhet lova att jag regelbundet kommer att hålla er uppdaterade med text och bilder på hemsidan. ibland kan jag ha skrivit en text som bara blir halverad.

Ni får ha förståelse för detta, inget jag kan göra något åt. Jag hoppas att det blir bättre framöver.

Varma ,i ordets rätta bemärkelse,Hälsningar

Inga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *