kärt besök

Igår blev det en underbar tacksamhetens dag när vår älskade Radji kom och hälsade på oss tillsammans med sin mor. Hon och systern Isvariya var mina första fadderbarn 2009. För två år sedan blev Radji bortgift mot sin vilja. Trots att hon var myndig är det föräldrarna som bestämmer, i detta fall pappan.Han hävdade att det var en skam för familjen att ha en vuxen  ogift dotter och att de inte kunde bo kvar i sin by! Om hon inte gifte sig.

Hon bor nu med sin nya familj i staden Thirukovilur, ca 15 mil från DSI. Radji har fortsatt med sina universitetsstudier och tar sin magisterexamen i maj och hoppas få en tjänst på bank. Isvariya tar sin lärarexamen i vår och kommer att få en tjänst på high school här hos oss på DSI.

Jag vill rikta ett varmt tack  till er faddrar som bidragit till att  dessa flickor har nått sina drömmars mål… att få en god utbildning.

En glädjens dag för mig och min familj.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *