DSI aug-sept 2019.

Den 11september anlände kon Svea med kalven Adam till vår farm på DSI.

Kalven var endast tre dagar gammal, så både mor o son var lite trötta och omtumlade efter en varm transport. Jag är så tacksam för alla bidrag så kon kunde inköpas. Nu får vi hoppas hon ger mycket mjölk, det går åt många liter om dagen till alla på vårt hostel och bra att vi slipper köpa. Mjölk har som allt annat blivit dyrt. Svea var lite mager men de har lovat ge henne rejält med föda.

Solsystemet som installerades på projektet 2013 har fungerat utmärkt men åldern tar ut sin rätt och en del batterier behövde bytas ut mot nya och en del repareras. Härlig känsla när strömmen försvann och solcellsystemet kunde träda in och barnen kunde fortsätta med sina skoluppgifter till belysning. Denna gång försvann strömmen på grund av kraftigt åskväder.

Den 13:e september lämnade jag DSI och Indien efter intensiva tre veckor. Jag har med mig både glada och sorgliga minnen men med stor tacksamhet över att jag för tionde gången haft den stora förmånen att vara bland mina kära vänner och ”göra skillnad” ??

Tack alla för generösa bidrag …ingen nämnd och ingen glömd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *