12 juni

NU HAR SKOLAN ÅTERIGEN STARTAT PÅ DSI EFTER SOMMARUPPEHÅLLET UNDER MAJ MÅNAD. EN DEL AV BARNEN ÅKTE HEM TILL SINA BYAR FÖR ATT VARA TILLSAMMANS MED SINA FAMILJER ELLER SLÄKTINGAR, EN DEL AV BARNEN SAKNAR FÖRÄLDRAR. CA TJUGO AV BARNEN VAR KVAR PÅ SKOLAN OCH FICK FIRA SITT SOMMARLOV DÄR. KLIMATET HAR DEN SENASTE TIDEN VARIT ANRTRÄNGANDE PÅ GRUND AV DEN HÖGA TEMPERATUREN OCH FUKTIGHETEN . DÅ ÖNSKAR JAG ATT BARNEN HAR NÄRA TILL HAVET , FÅ BADA OCH NJUTA AV MILJÖOMBYTE. MEN TYVÄRR ÄR DET INTE LIKA ENKELT FÖR DEM SOM FÖR OSS, SOM BOR NÄRA KUSTEN OCH HAR SKÖNA BADSTRÄNDER, T EX VID ÅHUS OCH YNGSJÖ.

EN DEL AV LÄRARNA PÅ SKOLAN HAR SLUTAT FÖR ATT LÄSA UPP SINA BETYG OCH FÅ HÖGRE KOMPETENS OCH NÅGRA HAR SÖKT SIG TILL STATLIGA SKOLOR, DÄR LÖNEN ÄR BETYDLIGT HÖGRE AN PÅ DE PRIVATA SKOLORNA.JAG HOPPAS ATT DE LÄRARE SOM FÅTT JOBB HAR GODA UTBILDNINGAR, DET BEHÖVS VERKLIGEN ,SÅ BARNEN FÅR EN GOD OCH GEDIGEN UTBILDNING. JAG ÄR SÅ TACKSAM FÖR DE MEDEL JAG FICK AV LIONS I ÅHUS OCH AV SWEDBANK 1826, ÅHUS SÅ DEN NYA ” BORRAN ” KUNDE GENOMFÖRAS OCH ATT DRICKSVATTNET NU ÄR FULLT TJÄNLIGT OCH TILLRÄCKLIGT.

TVÅ AV DE ÄLDRE FLICKORNA HAR KUNNAT FORTSÄTTA PÅ SIN HÖGRE UTBILDNING TACK VARE DEN EKONOMISKA HJÄLPEN FRÅN SINA FADDERFÖRÄLDRAR . VARMT TACK TILL MARGARETA, OTTO. JÖRGEN OCH MARIA.

NU HAR JAG LITE TANKAR PÅ ATT ANORDNA ETT NYTT ” EVENT” TILL HÖSTEN TILLSAMMANS MED ANDRA INTRESSERADE. ALLT TILL FÖRMÅN FÖR DSI. JAG ÅTERKOMMER MED INFORMATION NÄR ALLT ÄR BESTÄMT. MEN JAG BLIR S Å TACKSAM OCH RÖRD NÄR ANDRA MÄNNISKOR KOMMER MED TANKAR OCH IDEÉR TILL MIG.

DEN 3 JULI HAR JAG GLÄDJEN ATT ÅTERIGEN INBJUDA TILL EN FADDERTRÄFF DÄR JAG KOMMER ATT BERÄTTA OCH VISA LITE BILDER FRÅN MIN SENASTE RESA OCH DELA UT HÄLSNINGAR FRÅN FADDERBARNEN OCH UTLÅTANDE FRÅN DERAS RESPEKTIVE LÄRARE.

NÄSTA RESA TILL INDIEN BLIR I BÖRJAN PÅ JANUARI 2013.

JAG ÖNSKAR ALLA MINA DSI VÄNNER EN AVKOPPLANDE OCH SKÖN SOMMAR

HÄLSNING FRÅN INGA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *