27 jan-15 Kalven född

Nu har ”Ingrid” fött sin kalv och båda mår bra.Det blev en brun ”tjej”! Av råmjölen har vi tillagat den svenska specialiteten ”kalvdans”.Jag har njutit av denna delikata rätt och jag hoppas fler här på projektet gjord det.

Nu har jag hunnit med att vara i alla skolklasser, totalt femton.Dubbla klasser från sjätte till åttonde klass, då undervisningen i dessa klasser bedrivs på engelska sk ”english medium”.Denna undervisning startar redan i UKG ( lägre kindergarten) och är fullt utbyggd om två år.

Svårt att hitta bilderna?Klicka på Bilder, då kommer en massa bilder från olika år upp,välj bild, klicka, nu ser du alla bilderna, för att läsa text klicka på varje bild igen .Lycka Till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *