Åter Yngsjö 2 april

Onsdagen den 2 april återvände jag till Sverige och Yngsjö efter fem mycket intensiva, intressanta och…mycket varma veckor från projektet DSI och Indien.

Mycket har uträttats, detta tack vare alla privata givare, sponsorer och inte minst gåvorna med anledning av min födelsedag.

Under sista veckan revs de gamla golven i ett klassrum och ett personalrum/ kontor och nya golv lades in. När detta var gjort såg vi att det behövdes målas om! Så fick det bli. Nu får både elever och lärare ljusare och fräschare lokaler.

Spisen är nu i full gång och kökspersonalen är glada och tacksamma för denna förbättring.Inte minst över att slippa inandas rök flera gånger om dagen.

Angående fortsättningen på murbygget kommer det att ske i olika etapper i takt med när de olika sponsrade beloppen inkommer.

Jag vill gärna nämna att Lisa Beyer, som var på DSIi tre veckor som volontär, önskar ett bidrag till muren istället för presenter inför hennes födelsedag. Storartat Lisa och Grattis!

Det är med stor tacksamhet jag ser tillbaka på denna period på DSI. Självklart är det härligt att vara hemma igen men mentalt är jag fortfarande kvar i Indien, det tar tid att landa. Carpe Diem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *