1 april -14

Ja så har vi kommit till den första april och sista dagen på DSI—för denna gången, hoppas jag.Igår var det helgdag,en del föräldrar var här på besök.Ca tjugo barn från primary-school är hemma hos sina familjer på sommarlov.De slutade sin termin i fredags medan high-school eleverna går till den 16.e april.

Det är mycket för dem nu ,då de har olika examensprov var och varannan dag.De lägger mycket tid på att förbereda sig inför detta.

I går kväll hade alla barnen här på internatet en liten avskedsfest för oss med sång, dans och tal .De gör detta med sådan glädje och entusiasm.Vi känner oss verkligen hedrade.

Likaså idag hade skolan ett program med anledning av vår hemresa,Denna samling hölls i den nymålade Maria-hallen!, där fönster installerades för tre år sedan Jag är så tacksam att få ta del av all denna uppskattning.

Efter detta firande åkte vi till familjen ,där pappan är totalförlamad,för att överlämna en rullstol till honom.Han har i princip legat dag ut och dag in i en säng under ett skuggande fruktträd.De visade stor tacksamhet och bjöd oss på färskt vatten från cocosnötter! Efter allt kramande och torkande av tårar är det nu time to say GoodBye DSI 2014.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *