Författarafton 19 0kt- 15

Måndagen den 19 oktober blev en glädjekväll för DSI och mig. Många glada, förväntansfulla och positiva besökare kom till Aoseum och jag tror ingen gick besviken därifrån. Mikael Bergstrand , kvällens talare , tog oss med till Indien på ett inspirerande och levande sätt genom att berätta om sin tid i detta annorlunda land och om sitt författarskap.

Boken” Dehlis vackraste händer” blev hans stora genombrott och boken har lanserats i elva länder.Han fortsatte med Dimma över Darjeling och Guruns besök i Pomonadalen. Dofterna, sorlet, människorna och kulturen beskrev han på ett levande och entusiastiskt sätt. Mycket läsvärda och roliga böcker. Köp dem!!!!

Lions Club, Åhus överraskade återigen med en check på 10 000 kr.Tack vare denna gåva, privat sponsor och fantastiska vinster till lotteriet , skänkta av olika företag i Åhus med omnejd, kan jag nu betala resten av lånet för de nya klassrummen. Tack alla som hjälpte mig att genomföra denna afton i underbara Aoseum samt stort tack till musikgruppen från Furuboda folkhögskola för er medverkan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *