Nya klassrummen påbörjade

Idag blev jag både glad och överraskad när jag öppnade min mailbox och läste ett meddelande från Ruby, direktor på DSI.

De har påbörjat bygget av skolsalarna!! Suresh, Rubys bror var där och startade upp och kommer under byggtiden att med jämna mellanrum kontrollera och besiktiga arbetet. Jag är tacksam att han svarade Ja på min förfrågan att hjälpa till med detta så viktiga arbete, Ruby har tillräckligt med arbetsuppgifter.

Nu har examens och tentaperioden inletts för samtliga elever och studenter. Ruby har sett till att alla får extra näringsdryck under dessa mycket nervösa och krävande veckor.Vi hoppas att alla blir godkända.

Följ gärna arbetet med klassrummen under rubriken bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *