God fortsättning på julen och Ett Gott Nytt År!

En varm och tacksam   hälsning till alla som på många olika

sätt stöttat och uppmuntrat mig  under det gångna året. Utan ert stöd hade våra barn på Projeketet DSI helt klart haft mindre möjligheter till en trygg barndom och god skolgång. Nu har de förutsättningar som behövs för att förändra sina liv och våga drömma om en positiv framtid.

Under jullovet har ca femtio barn varit kvar på projektet och firat jul. En del personal  har också varit kvar bl.a. Isvariya, vårt första fadderbarn. Hon arbetar nu både som lärare och assistent åt Ruby, direktorn på DSI.

Under detta läsår 2018-2019 har vi  sammanlagt femhundra barn  i skolan, från förskoleklasserna till årskurs tio. Flertalet av klasserna är nu ” english medium”, vilket innebär att all undervisning äger rum på engelska .Detta får till följd att lärare som anställs har goda kunskaper i engelska samt att samtliga lärare på skolan får kontinuerlig fortbildning i engelska språket.

Tack Rotary, Åhus och Lisa Beyer för det belopp ni bidragit som grundplåt till detta viktiga ändamål. Ni som läser detta och har en slant över är vi tacksamma för ytterligare bidrag. Jag tar gärna emot frågor från er som vill bli sponsorer till DSI, fadder till något barn eller har andra saker ni funderar över.

Med anledning av min  åldriga mors försämrade hälsotillstånd kan jag i dagsläget inte  bestämma när eller om jag reser till  Indien den närmaste tiden.

Jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!

Vänliga hälsningar

Inga Ekelund

tel 0703  083 688    Mailadress:  ingaeke@hotmail.com

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *