Glad Påsk

Hälsningar från alla på projektet DSI med önskan om en en skön och lugn Påskhelg samt varmt tack till alla er som på olika sätt bidrar till att vi kan driva vår verksamhet vidare.

Som ni säkert alla vet började den sex veckor långa valperioden i Indien i veckan. Det innebär mycket oroligheter med bråk och demonstrationer ,som tyvärr redan orsakat dödsfall. Nu hoppas alla på bla DSI att landet får en bra regering med positiva ledare, oavsett religion eller kasttilhörigheter.

Skolåret 2018-19 avslutas i slutet på april och vi önskar att alla våra elever i klass tio klarar slutproven och kan gå vidare till andra skolor.

Det råder just nu stor vattenbrist på grund av extrem torka och hetta. Det har i princip inte regnat ordentligt sedan hösten 2017. Detta har medfört att sex av de brunnar som installerades på projektet de senaste åren har tre helt ”sinat” och de andra är på väg. Enda åtgärden är att gräva djupare ca 40 m ( tidigare 60 m) på de tre som nu är ur funktion. Detta till en sammanlagd kostnad på ca 40 000 kr. Nu blir brunnarna 100 m djupa, vilket ger tryggare vattenförsörjning.Du som vill veta mer om projektet kontakta mig gärna.

Mail. ingaeke@hotmail.com Tel 0703 083 688 , Kontonummer: 8313 9 504 382 999-2

Vänliga Hälsningar

Inga Ekelund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *