Ruby James

En av mina käraste vänner har avlidit. Grundaren och en av initiativtagaren till projektet DSI, Tamil Nadu Indien har tyvärr alldeleles för tidigt lämnat oss efter en tids aggressiv sjukdom. Endast 65 år . Hon hade behövts länge till och hade mycket kvar att ge på projektet.

Hon har betytt så oändligt mycket för mig,för många fattiga och föräldralösa barn samt varit en drivande kraft för projektet DSI.

Det är med stor sorg och saknad hon inte längre finns kvar hos.

MINA TANKAR GÅR TILL HENNES FAMILJ OCH ALLA PÅ HENNES ÄLSKADE DSI.

Under Rubys sjukdom har maken James tillsammans med barnen Jenny och Arun skött de löpande uppgifterna på projektet. Även en av våra första fadderbarn har varit och är behjälplig på kontoret. Isvariya tog sin lärarexamen i maj- 19 och vi hoppas hon blir kvar hos oss ännu en tid.

Jag åker ,som tidigare planerat, till Indien den 22/8 och stannar till den 13/9. Jag kommer att hjälpa till överallt på projektet.

TOMT UTAN RUBY.

FÖR MIG TIONDE GÅNGEN PÅ DSI OCH INGEN RUBY.

Men jag ser med tillförsikt fram emot min resa och är tacksam att ännu en gång få möta mina älskade vänner.Det som smärtar mig är att jag fått avslag på ansökningar och således inte har samlat in kapital som behövs till t.ex. att få fler torrlagda brunnar att fungera igen, inköp av ko mm.

Vill man hedra Rubys minne och samtidigt GÖRA skillnad för barnen på DSI kan man sända en gåva.

Kontonummer:8313 9 504 382 999-2

Vänligen

Inga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *