DSI oktober -20.

Önskar er läsare allt gott och att ni inte drabbats av Cv 19. Jag vill skicka er alla en glad hälsning från projektet i Indien.

Samtliga av våra svenska fadderbarn som är boende på projektet har återvänt efter sju månaders uppehåll pga Coronapandemin.

Må de nu inte bli sjuka utan att de kan återhämta sig på DSI. Vi vet tyvärr inget om hur de har haft det under denna långa tid hemma och vad de varit utsatta för.Tack och lov har dock ingen av barnen och deras familjer varit sjuka i Corona, enl uppgift jag fått av direktor Jenny.

Barnen på projektet har nu fysisk regelbunden undervisning i skolan medan de externa eleverna undervisas digitalt, tack vare att föreningen DS Hamburg med hjälp av sponsorer köpt smartphones till dessa elever.( de ska återlämnas till DSI när pandemin ebbat ut). Än så länge får inte skolbussarna köra ut i byarna och hämta upp barnen pga pandemin.

Denna typ av undervisning har pågått ett längre tag och har tydligen fungerat hyfsat bra. Det är vad government har tillåtet och rekommenderat.

Jag har regelbunden kontakt med Jenny och får aktuella lägesrapporter om hur det fungerar på DSI. Har ni frågor eller funderingar, hör gärna av er, så vidarbefordrar jag dessa till Arun eller Jenny.

Ta väl hand om er!

Mina bästa hälsningar

Inga.

J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *