Från DSI till Yngsjö.

Den 7:e februari lämnade jag Indien och DSI för trettonde gången och det är lika känslosamt varje gång jag tar farväl av alla mina underbara vänner, denna gång efter tre fantastiska veckor.Tre år av uppehåll men för mig fanns inte de åren, jag kände att nu är jag här igen och tar vid där jag slutade februari 2020. Som jag uttryckt tidigare är DSI mitt andra hem🇸🇪🇮🇳🙏🏽och det är en stor förmån för mig att under alla dessa år fått vara en del av DSI familjen och få uppleva så mycket kärlek från alla. Det är Lycka!

Att jag sedan haft möjlighet ,tack vare er faddrar och övriga bidragsgivare, hjälpa barn till en trygg barndom med god utbildning samt ge ekonomiskt stöd till viktiga insatser för projektet under alla dessa år.

Utan er hade jag inte haft möjlighet att ”Göra Skillnad” för DSI. Varmt och innerligt Tack till er alla som både uppmuntrat mig att genomföra dessa resor och för alla bidrag.

Kram Inga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *